Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.
Lees verder...

Statistiek

Vandaag 5
Deze week 104
Deze maand 503
Sinds 11-2008 1019333

Opleidingen
 

 

Vietnamees studeren op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waar Vietnamees gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Vietnamees studeren op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil je Vietnamees op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij de volgende opleidingen.

 

 

 

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Talen en culturen van Zuidoost Azië en Oceanië aan. Binnen deze opleiding kan een bijvak Vietnamees gevolgd worden.. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de masteropleiding Southeast Asian Studies.
Meer informatie...

 

Hogeschool van Amsterdam (HVA)
De HVA biedt de opleiding Trade Management Azië aan. Deze voltijdsopleiding is gericht op mensen die interesse hebben om een commerciële managementfunctie te gaan vervullen bij een bedrijf dat intensieve contacten met Azië heeft. Naast economie en recht leer je Engels en een Aziatische taal naar keuze, zoals Indonesisch, Japans, Chinees Mandarijn, of bij voldoende belangstelling Koreaans, Vietnamees of Thais.
Meer informatie...

 
Citaat van de dag

"Er bestaan geen feiten alleen interpretaties. " - Friedrich Nietzsche -
(1844-1900)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?